Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Eindhoven Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Eindhoven Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Eindhoven Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Eindhoven Lentokenttä
Autonvuokraus Eindhoven Lentokenttä

Eindhoven Airport (EIN) sijaitsee 8 kilometriä länteen Eindhoven ja Alankomaiden toiseksi suurin lentokenttä jälkeen Heathrow. Se sijaitsee valtatie A2 ( Amsterdam – Maastricht), ja voi helposti kiertää Eindhoven rautatieasemalle ja lentokentälle bussilla.Autovuokraamot ovat edustettuina lentoasemalla, joka sijaitsee tuloaulassa, Avis, Europcar, Hertz, National ja Sixt

Eindhovenin lentokenttä on sekä siviili-ja sotilaallinen lentokenttä. Vuonna 2008 se vieraili 1.629.893   matkustajia.Se on ensisijaisesti halpalentoyhtiöt palvelevat lentokentältä.

Lentoasemalla on yksi valikoima kauppoja ja ravintoloita Belvedair koostuu useasta osasta, ja tarjoaa kaikkea välipaloja ja juomia ravintolan à la carte. Muita palveluja Eindhovenin lentokenttä on lasten leikkihuone, business center, langaton internetyhteys, pankki-ja lääketieteellinen toimistot.