Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Maastricht

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Maastricht sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Maastricht miniopas

Autovuokraamo Maastricht
Autonvuokraus Maastricht

Maastricht on Hollannin eteläisin kaupunki Maas-joen, joka jakaa kaupungin kahtia. .122000 asukkaat asuvat Maastricht jotka kanavan ja rautateiden napa (2005).

Maastricht on ehkä parhaiten tunnettu sopimus samannimisen, joka allekirjoitettiin täällä vuonna 1992 EU: n jäseniä. Maastricht on Hollannin vanhin kaupunki, perustivat roomalaiset, joka antoi nimensä kaupungille. Keskiajalla Maastrichtin oli tärkeä keskus sen tekstiiliteollisuudessa, sen lisäksi, että keskus kauppa itään ja etelään. Kaupunki oli myös kulttuuri-ja taide keskiajalla, ja 1834 hänestä tuli ensimmäinen hollantilainen keramiikka liiketoiminnan merkittävä elinkeino. Kaupunki pohjalta hyviä ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä, kuten kaksi tornia, St. Servatius kirkko ja St. John’s Cathedral. Ennen pääsiäistä pitää Maastrichtin karnevaali, jossa koko kaupunki pukeutuu asuihin. Vuonna Bonnenfantmuset kävijät voivat nähdä Hollanti päälliköiden kuten Rubens, Van Dyck, muun muassa

Maastricht Aachen Airport sijaitsee 14 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.