Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Utrecht

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Utrecht sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Utrecht miniopas

Autovuokraamo Utrecht
Autonvuokraus Utrecht

Utrecht on Alankomaiden neljänneksi suurin kaupunki.Utrecht on 33 km kaakkoon Amsterdamin klo Kromme Rijn ja Amsterdam-Rijn kanava, ja on maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä.275000 asua kaupungissa, kun taas esikaupunki väkiluku 560000 ihmistä kaupunki, joka on rautateiden risteyksessä.

Sen historia juontaa juurensa vuoteen 47 jKr Kr kuin Rooman keisari Claudius määräsi puolustava linnake pohjoiseen valtakuntaan. Utrechtin katedraali, St. Martin’s Cathedral, alkoi 1200-luvulla, Alankomaiden korkein kirkko rakennus ja sen 112 metriä. Täällä vierailijat voivat kiivetä ylös ja ihailla, joka kirkkaana päivänä sanotaan voi nähdä Amsterdamissa ja Rotterdamissa. Kaupungissa on kalatorin ja useita museoita, kuten Keski-museo taiteen, historian ja arkeologian, lenkille Aboriginal Art Museum. Utrecht on useita puistoja, ja kanavat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pyörällä tai veneellä. On Stadskasteel Oudaen, 1300 linnan kävijät voivat maistaa olutta.

Air Haven Schipholissa on 35 km päässä Utrecht.