Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Maastricht Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Maastricht Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Maastricht Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Maastricht Lentokenttä
Autonvuokraus Maastricht Lentokenttä

Maastricht Aachen Airport (MST) on pieni lentokenttä sijaitsee 9.3 km kaakkoon Maastricht. On bussikuljetus lentoaseman ja Maastrichtin. Hertz ja Europcar autonvuokraus yritykset ovat edustettuina lentoasemalla.

Maastricht Aachen Airport on vähän matkustajia, vuonna 2008, 252000 matkustajat lentoasemalla. Kun se tulee lasti, mutta Alankomaiden toiseksi suurin lentokenttä.Lentokentältä on nyt noin 10 eri kohteeseen Euroopassa, useimmat hoitaa Ryanairin ja Transavia.com.

Lentokentällä on ravintola, baari ja tax-free, matkatoimisto ja pankkiautomaatti.
Hotelli Tulip Inn Maastricht Aachen Airport on suoraan liittimeen. Vasemmalla puolella hotelli on mahdollista kävellä terassille nauttimaan maisemista. Business Park on 100 hehtaaria on rakenteilla lähellä terminaalia.