Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Amersfoort

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Amersfoort sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Amersfoort miniopas

Autovuokraamo Amersfoort

Autonvuokraus Amersfoort

 Amersfoort sijaitsee 53 km itään Amsterdamin ja 20 km koilliseen Utrecht.132000 asukkaat asuvat kaupungin, kun taas lähiöissä ovat koko väestöstä 250000.Amersfoort sijaitsee Utrechtin maakunnassa.

Amersfoort on keskiaikainen kaupunki. Sen historia juontaa juurensa 1259. Täällä on useita osittain säilynyt muurit. Keskiajalla kaupunki oli pyhiinvaelluskeskuksen.Almersfoort katedraali, maan korkein torni. Kaupungin pyöreä historiallinen keskusta on suurin nähtävyys kaupungissa. Muita nähtävyyksiä ovat   Onze Lièvre Vrouwe torni, jossa 364 askeleen.Eern Joki virtaa läpi kaupungin keskustaan, Monnickeldam on yksi parhaiten säilyneitä katuja, Koppelpoort. Amersfoort on hyvät pyöräilyreitit ja pyöräilijöitä, jotka voi valita pidempiä ja lyhyempiä reittejä.

Amsterdam Luchthaven Schiphol on 64 kilometrin päässä keskustasta Amersfoort.

Suomi