Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hoofddorp

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hoofddorp sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hoofddorp miniopas

Autovuokraamo Hoofddorp
Autonvuokraus Hoofddorp

Hoofddorp on kylä 20 km kaakkoon pääkaupunki Amsterdam. Hoofddorp Haarlemmermeer sijaitsee maakunnassa Amstel osavaltion alueella .70.000 asukkaat asuvat kylässä, joka oli aiemmin järvi: Haarlemmermeer (2007).

Vuonna 1853, heti järvi oli tyhjennetty Haarlemmmermeer. Kaksi kylää, ja Kruisdorp Venneperdorp perustettiin keskellä. Vuonna 1868 he saivat nimet Hoofddorp ja Nieuw-Vennep. Entinen kasvoivat nopeammin ja tuli keskustassa alueella. Vuonna 1900 luku oli Hoofddorp osa puolustuksen baarin Amsterdamiin. Linnoitus rakennettiin pitkin pääkanaalialueen itäpuolella Hoofddorp. Vuonna 1856 alue sai ensimmäiset tuulimylly. Dirk van Dijk, David rakensi tehtaan jossa kävijät voivat tutustua. Joka kesä tulee olemaan iso festivaali, Mystery Land, lähellä kylän lisäksi useita muita festivaaleja. Keväällä se Meer Jazz keskustassa.

Hoofddorp on yksi neljän minuutin junamatkan päässä Amsterdamin Schipholin lentokentälle, ja lähimpään kaupunkiin lentokentälle.