Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Heerlen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Heerlen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Heerlen miniopas

Autovuokraamo Heerlen

Autonvuokraus Heerlen

Heerlen on kaupunki 20 km koilliseen Maastricht .Heerlen sijaitsee Limburgin maakunnassa lähellä rajaa Saksan .94.000 asukkaat asuvat kaupungin 270000 kanssa lähiöissä.

Muinaisista Heerlen oli roomalainen kaupunki. 2000 vuotta sitten oli sotilaallinen ratkaisu, joka antoi kaupungin nimi Coriovallum.Heerlen oli keskellä Itä hiilikenttä Limburg, Oostelije Mijnstreek, mutta hiilikaivokset ovat kiinni tänään. Heerlen ei ole yllättävää, nähtävyyksistä, kuten kaivos-museo, lisäksi teatteri, ja linna lukien Hoensbroek Elokuun puolivälissä Booch festivaali järjestetään täällä.Vierailijat voivat lähteä vaeltamaan Terworm, alueella, ratsastus musta hevosia Bbenzerade, tai tutustu geologiset ja arkeologinen museo.

Achen Maastricht Airport on 16 kilometrin päässä Heerlen.

Suomi