Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Zeist

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zeist sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zeist miniopas

Autovuokraamo Zeist

Autonvuokraus Zeist

Zeist on kaupunki vain itään Utrecht , ja kaakkoon Amsterdamissa .Yhteensä 60.000 asukasta asuu kaupungissa, on loma ja rereasjonssted.

City ”Seist” mainittiin ensimmäisen kerran vuonna 838. Vuonna 1200 kirkko rakennettiin, joka nykyään on osa kirkko 1900. Kunnes keskiajalla oli sivujoki Reinin kaupungin läpi. Alueen nähtävyyksiin kuuluvat Castle Zeist. Se rakennettiin vuosina 1677 ja 1686. Usean vuoden ajan Hollannin arkeologisiin tutkimuksiin palvelun sijaitsevat täällä. Kaupunki kasvoi keinona kansan Utrechtin. Lähistöllä on suuri metsäinen alue.

Air Haven Schipholissa sijaitsee 42 km päässä Zeist.

Suomi