Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Breda

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Breda sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Breda miniopas

Autovuokraamo Breda
Autonvuokraus Breda

Breda sijaitsee 40 km kaakkoon Rotterdamin maakunnassa Pohjois-Brabant.166000 elävät teollisuuden kaupunki pohjoiseen Antwerpenissa.

Breda on entinen linnoitus, joka tuli kaupunki 1252 Breda on goottilainen katedraali, Groote Kerk. Vuonna 1566, kompromissi allekirjoitettiin kaupungin pyynnöstä hollantilaisen aatelisia kuvernööri Margaret Parma. Kompromissi oli alkusoittoa Hollannin vapaustaistelu. Mennessä Bredan 1667, Alankomaiden valloitusten Pohjois-Amerikassa, New York ja New Jersey, annettu Britanniassa.Breda tiedetään shoppby ja Alankomaissa. Joukossa sen nähtävyydet ovat Wilhelminastraat, Grote Markt, kaupungin ydin, jossa raatihuoneen ja goottilainen kirkko seisoo. Metsäalueiden etelässä Ginneken Zandbergen ja tarjoaa vaellus mahdollisuuksia kävijää.

Eindhovenin lentokenttä on 45 kilometrin päässä Breda.