Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Den Haag

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Den Haag sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Den Haag miniopas

Autovuokraamo Den Haag
Autonvuokraus Den Haag

Haag on Alankomaiden kolmanneksi suurin kaupunki, jossa on 465000 asukasta kaupungin ja 705000 myös lähiöissä.Haagissa sijaitsee Etelä-Hollanti maakunnassa Pohjanmeren eteläpuolella Lontoossa. Kaupunki on kotipaikka Alankomaiden rejeringen ja parlamentille, ja asuinpaikka kuninkaallisen perheen.

Haagin tunnetaan parhaiten sen kansainvälisen tuomioistuimen, Haagin tuomioistuimeen. Kaupunki on kaunis ja on monia kuuluisia rakennuksia ja taideteoksia.Mauritshuis,   Entinen renessanssipalatsi, taiteen museo, kokoelma Rembrandt.Filosofi Spinoza hauta sijaitsee Haagissa. Haagin alkunsa noin metsästysmajan noin.1250. Entinen kreivi Binnenhof Palace sijaitsee vanhan kaupungin bydammen Vijver, on yksi kaupungin kuuluisimpia rakennuksia. Summer Palace Huis ten Bosch, kuninkaallinen asuinpaikka. Kaupungissa on nähtävyyksiä, kuten Clingendael puiston japanilainen puutarha, joka on Euroopan vanhimpia. On myös Peace Palace joka rakennettiin 1907-13 ja miniatyyri kaupunki Madurodam.  Rannat eivät ole kaukana.

Rotterdam Lentokenttä sijaitsee 16 kilometriä etelään Haagissa.