Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Enschede

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Enschede sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Enschede miniopas

Autovuokraamo Enschede
Autonvuokraus Enschede

Enschede on kaupunki Itä- Alankomaissa lähellä rajaa Saksan klo Twentekanalen.Se sijaitsee Overijsselin vuonna Alankomaissa ja on 153000 asukasta.Entschede on kasvanut yhdessä Hengelo.

Rijksmuseum Twente on kokoelma Alankomaiden maalaus mestareiden 1800. Museum   Twente Welle, alueella Roombeek on omistettu kaupungin entinen puuvillan tuotantoon.Kaupunki vaurioitui pahasti toisen maailmansodan aikana ja myöhemmin rakennettiin modernin arkkitehtuurin. Siitä on tullut tyypillinen opiskelija vilkas yöelämä aukion ympärillä. Niistä kaupungin nähtävyydet Göte kerk mainita Lbyringt Park, Labyrintti, jossa Zinner mainittu. Kaupungissa on myös musiikkia, ja markkinat joka tiistai. Vierailijat voivat tehdä ostoksia tai käydä jossakin kaupungin puistoalue, pelata golfia tai veneilyä.

Twente Enschede lentokenttä sijaitsee 3.7 km pohjoiseen Enschede.