Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Enschede

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Enschede sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Enschede miniopas

Autovuokraamo Enschede

Autonvuokraus Enschede

Enschede on kaupunki Itä- Alankomaissa lähellä rajaa Saksan klo Twentekanalen.Se sijaitsee Overijsselin vuonna Alankomaissa ja on 153000 asukasta.Entschede on kasvanut yhdessä Hengelo.

Rijksmuseum Twente on kokoelma Alankomaiden maalaus mestareiden 1800. Museum   Twente Welle, alueella Roombeek on omistettu kaupungin entinen puuvillan tuotantoon.Kaupunki vaurioitui pahasti toisen maailmansodan aikana ja myöhemmin rakennettiin modernin arkkitehtuurin. Siitä on tullut tyypillinen opiskelija vilkas yöelämä aukion ympärillä. Niistä kaupungin nähtävyydet Göte kerk mainita Lbyringt Park, Labyrintti, jossa Zinner mainittu. Kaupungissa on myös musiikkia, ja markkinat joka tiistai. Vierailijat voivat tehdä ostoksia tai käydä jossakin kaupungin puistoalue, pelata golfia tai veneilyä.

Twente Enschede lentokenttä sijaitsee 3.7 km pohjoiseen Enschede.

Suomi