Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Amsterdam

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Amsterdam sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Amsterdam miniopas

Autovuokraamo Amsterdam

Autonvuokraus Amsterdam

Amsterdam on Alankomaiden suurin kaupunki ja maan pääkaupunki. Amsterdam sijaitsee luoteeseen Alankomaiden maakunnassa Pohjois-Hollanti. Amsterdam on yhteydessä mereen kautta Pohjanmeren kanava. Sieltä lautalla Newcastle ja Harwichin Isossa-Britanniassa.735000 asukkaat asuvat kaupungin, kun taas lähiöissä joissa asuu yhteensä 2,1 miljoonaa Amsterdamissa.

Amsterdam on kuuluisa tulppaanit, olut ja sen monet kanavat. Rijksmuseum on laajalti tunnettu hollantilainen mestariteoksia maalaus Rembrandt, Van Gogh, Gauguin ja Toulouse-Lautrec mm Stedelijk Museum on koti nykytaiteilijoiden kuten Picasson, Chagallin ja Matissen. Amsterdam on kuuluisa musiikin kaupunki ja Concertgebouw orkesteri on tunnettu yhtenä parhaista. Amsterdamissa on myös Anne Frankin talo, jossa perhe pysyi piilossa 1942-44. On nykyään museona.Kaupungissa on 7000 historialliset rakennukset ja useita museoita, lisäksi eläintarha ja planetaario, muutamia nähtävyyksiä.

Lentokenttä Amsterdam Schiphol sijaitsee maan eteläosassa, 15 km lounaaseen kaupungin.

Suomi