Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Amsterdam

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Amsterdam sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Amsterdam miniopas

Autovuokraamo Amsterdam
Autonvuokraus Amsterdam

Etsitkö hyvää autonvuokraustarjousta Amsterdamista? Halusit sitten noutaa vuokra-autosi lentokentältä tai Amsterdamin keskustasta, voit olla varma, että löydät itsellesi ja tarpeisiisi sopivan ajoneuvon. 

Amsterdam

Amsterdam on Alankomaiden suurin kaupunki ja maan pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Alankomaiden luoteisosassa, Pohjois-Hollannin maakunnassa. Amsterdam yhdistyy valtamereen Pohjanmeren kanavan kautta. Voit matkustaa lautalla Isoon-Britanniaan Newcastleen tai Harwichiin. Kaupungin keskustassa on 735 000 asukasta, ja kun esikaupunkialueet lasketaan mukaan, on Amsterdamissa yhteensä 2,1 miljoonaa asukasta. 

Amsterdam on tunnettu tulppaaneista, oluesta ja monista kanavistaan. ”Rijksmuseum”-museossa voit ihastella hollantilaisia mestariteoksia Rembrandtilta ja Van Goghilta sekä taidetta muun muassa Gauguinilta ja Toulouse-Lautrecilta. ”Stedelijk”-museossa on modernien taiteilijoiden, kuten Picasson, Chagallin ja Matissen teoksia. Amsterdam tunnetaan myös musiikistaan, ja Concertgebouw Orchestralla on maine yhtenä maailman parhaimmista orkestereista. Amsterdamista löydät myös Anne Frank Housen, Anne Frankin kotitalon, jossa Anne Frank ja hänen perheensä olivat piiloutuneina vuosina 1942–1944. Talo toimii nykyään museona. Kaupungissa on 7 000 historiallista rakennusta, monenlaisia museoita, eläintarha ja planetaario – vain muutamia kaupungin nähtävyyksistä mainitaksemme. 

Lentokenttä

Alankomaiden päälentokenttä Amsterdam Airport Schiphol (AMS) sijaitsee 18 km Amsterdamin keskustasta lounaaseen ja on yksi Euroopan vilkkaimmista lentokentistä. 

Lentokentällä on monien johtavien kansainvälisten autovuokraamojen toimipisteitä – mukaan lukien Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt, Enterprise, Thrifty, Alamo ja Dollar. 

Liikenne

Alankomaiden tieverkosto on erittäin korkeatasoinen, ja tienviitat ovat hyviä ja informatiivisia. Monet moottoriteistä lähtevät Amsterdamista, esimerkiksi tiet A1, A2, A4 ja A8. 

Nopeusrajoitukset ovat 50 km/h taajamissa, 100 km/h maanteillä ja 130 km/h moottoriteillä. 

Alankomaissa on sama promilleraja kuin Suomessa, eli 0,5. 

Jos vuokraat auton Amsterdamissa, sinun kannattaa kysyä tarjoaako hotellisi pysäköintimahdollisuuden vierailleen. Pysäköintimaksut ovat Alankomaissa melko korkeat, ja jos pysäköit väärin, voit saada ison sakon. 

Ajovinkkejä

Auton vuokraaminen Amsterdamissa on hyvä vaihtoehto, sillä välimatkat muihin Alankomaiden kaupunkeihin ja paikkoihin ovat suhteellisen lyhyitä. Vuokra-autolla pääset liikkumaan omaan tahtiisi, eikä sinun tarvitse olla riippuvainen julkisesta liikenteestä. 

Yhtenä vinkkinämme on, että ajat Euroopan suurimpaan ja vilkkaimpaan satamakaupunkiin Rotterdamiin, joka sijaitsee 74 kilometriä Amsterdamista lounaaseen. Rotterdam on Alankomaiden toiseksi suurin kaupunki noin 607 000 asukkaallaan. Kaupungissa on mielenkiintoista arkkitehtuuria, esimerkiksi Erasmus-silta ja Kuutiotalot ovat hienoja nähtävyyksiä. Rotterdamissa on myös eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha. 

Suosittelemme matkaamaan myös ns. ”Euroopan pääkaupunkiin”, Brysseliin, joka sijaitsee Alankomaiden naapurimaassa Belgiassa. Amsterdamista Brysseliin on välimatkaa 210 kilometriä, ja sen ajaa noin 2,5 tunnissa. Bryssel on Belgian pääkaupunki, jossa asuu hieman yli miljoona asukasta. Kaupungissa on muun muassa Naton päämaja, EU:n neuvosto, Euroopan komissio ja Euroopan parlamentti. Brysselin hienoihin nähtävyyksiin lukeutuu keskusaukio Grand-Place. Aukiota ympäröivät monet historialliset rakennukset, kuten 1400-luvulla rakennettu kaupungintalo. 

Toinen suosittu turistikohde on miniatyyri-puisto Mini-Europe, jossa on miniatyyrejä tunnetuista eurooppalaisista rakennuksista lähes kaikista Euroopan maista. 

Myös Alankomaiden rajojen sisältä löytyy monia mielenkiintoisia kaupunkeja, jotka soveltuvat hyvin päiväretkikohteeksi.