Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Helmond

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Helmond sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Helmond miniopas

Autovuokraamo Helmond

Autonvuokraus Helmond

Helmond on kaupunki maakunnassa Pohjois-Brabant Etelä- Alankomaiden , 15 km koilliseen Eindhoven .84000 asukkaat asuvat Helmond (2003).

Ensimmäiset siirtokunnat perustettiin Helmond alueella noin vuonna 1000 Ensimmäinen kirjallinen jälkiä olemassa kohde paavi Alekander III 1179 Vuonna 1232 sai kaupungin aseman Helmond. Keskellä linna rakennettiin Jan III van Verlaer vuonna 1300. On olemassa useita tekstiilialan yrityksiä, joista suurin kanaalin Zuid Willemsvaart   joka kulkee kaupungin läpi.Täällä taidekeskus joka on Paalwondingen kuutiometriä piirustukset Pieter Blom vuonna 1978. Helmond valmistaa autojen merkki MAX. Kaupunki tarjoaa hyvät olosuhteet pyöräilyyn, ostos-ja kävely.

Eindhovenin lentokenttä on 20 km päässä kaupungin Helmond.

Suomi