Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rotterdam

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rotterdam sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rotterdam miniopas

Autovuokraamo Rotterdam
Autonvuokraus Rotterdam

Rotterdam on Alankomaiden toiseksi suurin kaupunki, ja maailman suurin satamakaupunki.Se sijaitsee joen Rat päättyi Nieuwe Maas, ja on yli 50 km laiturilla. Tässä on lautta Kingston Upon Hull ja Harwichin UK. 600000 asukkaan kaupungissa asuvia, joka on 25 kilometrin päässä merestä. Kanssa lähiöissä, väestö yhteensä 1,2 miljoonaa euroa.

Rotterdam on tunnettu siitä kaupallista ja merenkulun keskus. Kaupunki on perustettu vuonna 1200 ja kasvoi nopeasti, kun Nieuwe Waterweg valmistui vuonna 1872.Alle 2 World War II, suuret osat kaupunkia tuhoutui, ja kaupungin keskustaan oli rakennettu uudelleen vuonna modernistisen tyylin. Rotterdam on eläintarhat ja kasvitieteelliset puutarhat, taideakatemia ja museon lisäksi nähtävyyksiin, kuten Museum Boymans van Beuningen rikas kokoelma hollantilaisen taiteen. Noin 2000 todettiin keinotekoinen rantoja pitkin joen Nieuwe Maas. Täällä vierailijat voivat hypätä yhdessä tai nauttia hiekkarannoista.

Rotterdam Airport BV sijaitsee 20 minuutin päässä kaupungin keskustasta Rotterdam.