Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Eindhoven

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Eindhoven sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Eindhoven miniopas

Autovuokraamo Eindhoven
Autonvuokraus Eindhoven

Eindhoven on Hollannin viidenneksi suurin kaupunki ja sitä ympäröivien lähiöiden 415,000 asukasta ..Kaupunki sijaitsee Overijssel maakunnassa Pohjois-Brabant, lähellä rajaa Saksan, kaakkoon Rotterdam.

Eindhoven tunnetaan ehkä parhaiten hänen fotballlag PSV Eindhoven. Joukkue pelaa vankka Philips-stadionilla, jossa kävijät voivat tutustua kentällä. Myös yhdistetty matka panimon Lieshout. Einhoven on paikka Philip Group, joka valmistaa eletrical ja elektronisten tuotteiden. Autot valmistetaan myös täällä, ja se on Philip Group, joka on johtanut kaupungin kasvua. Tässä on tähtitieteellinen observatorio ja museo modernin taiteen museo ja lamppu. Van Abbemuseum on useita kuuluisia teoksia maalarit kuten Picasso, Chagall ja Kandinsky. Eindhoven on useita tunnettuja taidelaitosten ja Hollannin Muotoilun: lokakuussa Hollannin Design Week järjestetään täällä. Siksi ei tarjoa yllätys hyvä ostos ehtoja.

Eindhoven Airport sijaitsee 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Eindhoven.