Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Apeldoorn

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Apeldoorn sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Apeldoorn miniopas

Autovuokraamo Apeldoorn

Autonvuokraus Apeldoorn

Apeldoorn sijaitsee keskeisellä Alankomaissa , 25 km pohjoiseen Arnhem ja Gelderland, ja 90 km østfor Amsterdam . 156000 asukkaat asuvat Apeldoorn.

Apeldoorn tunnetaan parhaiten kesäasunto maan kuninkaallisen perheen. Palais Het Loo sijaitsee täällä. Tämä symmetrinen palatsi rakennettiin vuonna 1684-1686 kuningas Vilhelm III ja Maria II Englannissa .Palatsi oli asuinpaikka Oranje-Nassaun kunnes Wilhelmina kuoli 1962. Vuodesta 1984 on ollut museona. Rakennus barokkityylinen sisustus Jacob Roman ja Johan van Swieten, kun puutarha on suunnitellut Claude Desgotz. Täällä vierailijat voivat vaellella ympäri huonetta, puutarha ja puisto. On myös eläintarhassa apinoita Apeldoorn.

Lähin lentokenttä on Amsterdamin Schiphol noin 110 kilometrin päässä Apeldoorn.

Suomi