Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Leeuwarden

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Leeuwarden sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Leeuwarden miniopas

Autovuokraamo Leeuwarden
Autonvuokraus Leeuwarden

Leeuwarden sijaitsee pohjoiseen Alankomaiden, 50 kilometriä länteen Groningen. Kaupunki on maakunnan pääkaupunki ja on 91000 asukasta (2005). Leuuwarden ovat rautatie ja kanava risteyksessä.

Leeuwarden alueella on ollut ratkaisun 900-luvulla. Kaupungista tuli kaupunki 1435 ja oli aktiivinen kaupankäynti kunnes Middelzee River tyrehtyi 1500-luvulla. On 1500-1700-luvulla oli Leeuwarden tunnetaan kulta-ja hopeasepän työt. Leeuwarden on paljon kauniita rakennuksia tältä ajalta. Vanha kaupunki ympäröi kanavat ja viehättävä rakennuksia kirkon 1300, vanha kaupallinen Waag, Pyhän Boniface, Kanselarij, kalteva torni Oldehove, kuten kaupungintalo Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa kansallinen keramiikka museo ja luonnon historia. Leeuwarden on sinfoniaorkesteri ja Friisi museo. Pääsiäisenä Alankomaat kävi suurin kukka markkinoilla täällä.

Groningen lentokentälle on 53 km päässä Leeuwarden.