Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Hoogeveen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hoogeveen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hoogeveen miniopas

Autovuokraamo Hoogeveen

Autonvuokraus Hoogeveen

Hoogeveen on kaupunki luoteeseen Amsterdamissa vuonna Koillis-osa Alankomaiden .Hoogeveen on 55000 asukasta (2007). Lisää kanavia läpi kaupungin.

Sen historia juontaa juurensa 20 joulukuu 1625, kun Roelof van echter osti suuren turve alueen paikallisilta viljelijöiltä satoa turve. Vuonna 1819 alkoi kaupungin ensimmäinen teollisuus: turpeesta ja mehiläispesät. Vuonna 1883 vieraili maailmankuulu taidemaalari Vincent Van Gogh kaupunki. Tuvat vuonna Zwartschaap maalaus oli maalattu välillä Hoogeveen ja pallean tänä vuonna. Vuonna 1960 kaupungissa oli yksi nopeimmin kasvavista kaupungeista Alankomaissa. Näin ollen kanavien määrä täynnä.

Hoogeveen on pieni lentokenttä sijaitsee noin 3 kilometriä kaupungin ulkopuolella, kun Groningen sijaitsee 45 kilometrin päässä Hoogeveen.

Suomi