Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Heerenveen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Heerenveen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Heerenveen miniopas

Autovuokraamo Heerenveen

Autonvuokraus Heerenveen

Heerenveen sijaitsee 32 km kaakkoon Leeurwarden maakunnassa Frieslandin. 42000 asukkaat asuvat Heerenveen, joka sijaitsee maan pohjoisosassa.

Heerenveen on perustettu vuonna 1551 ja tunnetaan parhaiten hänen luistelu. Maailmankuulu luistelijat, olympiavoittajat ovat perustaneet useita maailmanennätyksiä klo Thialf sisätiloissa luistelu areenalla. Se oli yksi maailman ensimmäisistä innebdørs tuomioistuinten 400 metriä. Joka vuosi uusi kansainvälinen kilpailu faneja täällä. Kaupungin fotballlag SC Heerenveen ensimmäisessä divisioonassa ja on osallistunut säännöllisesti UEFA vuosina. Joukkue pelaa Abe Lenstra jalkapallostadionilla, joka on enemmän istumapaikkoja kuin kaupungin väestöstä. Tänään on tuulimylly edelleen alkuperäisen 17: Welger.

Schipholin lentokentälle on Amsterdam sijaitsee 106 km päässä Hereenveen keskustasta, mutta Rotterdam sijaitsee 149 km päässä.

Suomi