Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tilburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tilburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tilburg miniopas

Autovuokraamo Tilburg

Autonvuokraus Tilburg

Tilburg on Alankomaiden kuudenneksi suurin kaupunki 287000 asukasta. Tillburg sijaitsee maakunnassa Pohjois-Brabant, noin 30 kilometriä pohjoiseen Eindhovenja seitsemän kilometrin päässä rajalta Belgian .

Tilburg historia juontaa juurensa vuoteen 709, jolloin kaupunki mainittiin ensimmäisen kerran. Keskiajalla Tilburgin kokoelma kylää noin pieni linna. Vuonna 1400 rakennettu Jan van Haestrecht Tilburg Tilburg linna, josta tuli myöhemmin tehtaan alueella. Tilburg on ollut tärkeä teollisuuden keskus, jossa korostetaan pääasiassa.Viljelijät tehnyt elantonsa myymällä villaa, ja oppinut kutomaan. Vuonna 1881 siellä oli 145 pyörivät myllyt täällä. Nykyään muutama jäljellä. Prosessia voidaan tarkastella Audax Textilmuseum, jossa villan tuotannossa edelleen. Vuonna entinen villa tehdas Nykytaiteen museo De Pont. Tilburg pitää festivaaleilla kuten Festival Mundial, maailman kulttuuri-, jazz-festivaaleilla ja pop-musiikin festivaali Burn Road Festival.

Eindhovenin lentokenttä on 31 kilometrin päässä Tilburgin keskustaa.

Suomi