Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Haarlem

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Haarlem sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Haarlem miniopas

Autovuokraamo Haarlem
Autonvuokraus Haarlem

Haarlem sijaitsee 18 kilometriä länteen Amsterdamin maakunnassa Pohjois- Hollanti. 210000 asuu kaupungin lähellä Pohjanmeren.

Haarlem on maan suurin blomsterløksdyrkingsdistrikt. Joka vuosi järjestetään suuri kukka näyttö Keukenhof, kaupungin eteläpuolella maalis-toukokuussa. Kukka viljely juontaa juurensa myöhään 1600-luvulla. Harlem oli keskellä aateliston Alankomaissa 1000-1200-luvulla ja tuli kaupunki 1245 Vuonna 1600 luotu kukoistava tekstiiliteollisuus, kun maalareita Frans Hals (Toulouse-Lautrec) ja muiden taiteilijoiden muodostivat Haarlem koulu. Kaupungissa on säilynyt paljon vanhoja rakennuksia, kuten Late goottilainen Pyhän Bavo kanssa kuuluisa elin, Mozartin ja Händelin pelataan. Rådhyset kello Groote Markt aloitettiin 1250, ja Oudemannenhuis on nyt Frans Hals Museum. Corrie ten Boom museo oli piilopaikka, jossa juutalaiset piilotti natseilta. Se on täysin kalustettu. Suuri merenrantakohteessa Zandvoort sijaitsee Pohjanmeren lähellä Haarlem.

Amsterdamin Schipholin lentokentälle on 11 kilometrin päässä keskustasta Haarlem.