Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Alkmaar

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alkmaar sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alkmaar miniopas

Autonvuokraus Alkmaar
Autonvuokraus Alkmaar

 Alkmaar on kaupunki 40 km luoteeseen Amsterdam, maakunnassa Pohjois-Hollanti.Kaupungissa on 95000 asukkaan kaupungissa, ja ympäröivä kaupunki laskee 190000 asukasta. From Alkmaar on veneen Britanniaan.

Alkmaar on kuuluisa juuston markkinoilla. Joka perjantai klo huhtikuu-lokakuu myyty juusto perinteisellä tavalla, koska sitä on myyty useiden vuosisatojen ajan. Alkmaar on paljon historiallisia rakennuksia, ja on huolehdittava kanavat ja kapeat kadut 1700-luvulta. Berger Satama Bridge todistajia vanhan tien Bergen, kun Stedelijk museon Alkmaarin antaa kävijöille pääsyn kaupungin ja alueen historiasta. Tämän lisäksi, Alkmaar juusto museo ja kansallinen ølmuseum kanssa baarissa seververer 86 erilaista olutta. Kaupungin maatalouden maisema on Unescon maailmanperintökohde. Oude Gracht kanava on pisin useita historiallisia taloja, ja on hyvä melonta.

Amsterdamin Schiphol on 36 km kaupungin keskustasta Alkmaar.