Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Den Bosch

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Den Bosch sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Den Bosch miniopas

Autovuokraamo Den Bosch

Autonvuokraus Den Bosch

Hertogenbosch tai Bosch koska kaupunki tunnetaan myös eteläpuolella sijaitsee Maas-joen Zuid-Willems Canal. Kaupunki sijaitsee kaakkoon Rotterdamin ja pohjoiseen Eindhoven .33000 asua kaupungissa, kun taas lähiöissä väestöstä kaupunki Pohjois-Brabantin maakunnassa 180000 asukasta.

Den Bosch on yksi Hollannin vanhimmista kaupungeista. Kaupunki on perustettu vuonna 1100. St. Janin katedraali on rakennettu 1300 ja se on goottilainen tyyli. Se on femskipet basilika koristeltu julkisivu ja kastemalja kuparia. Alankomaat on myös Boosch vanhin tiilitalo, Moorian vuodesta 1300, joka seisoo markkinoilla ja asuu matkailutietoa. Kaupungin raatihuone, Stadshuis, julkisivu vuodelta 1640. Muita nähtävyyksiä ovat piispa museo uskonnollista taidetta ja taiteen museo Citadel.

Eindhovenin lentokenttä sijaitsee 16 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Hertogenbosch.

Suomi