Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Gdansk

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gdansk sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gdansk miniopas

Gdansk
Autonvuokraus Gdansk

Gdansk on Puolan kuudenneksi suurin kaupunki. Gdansk tai Danzig kuten sitä kutsuttiin saksaksi, sijaitsee entinen hovedarm joen Veiksel Gdanskissa Bay, Pohjois-Puolaan. Gdansk, sekä naapuri kaupunkien ja Sopotin alueen. Gdansk on 456000 asukasta ja yhdessä Gdynia, Puola suurin satamakaupunki. Tässä on lautallaTukholmaan Nynäshamn ja Karlskrona Ruotsissa.

Gda?sk on mainittu ensimmäisen 997 Vuonna 1360, kaupungin hansakaupunki. Toisen maailmansodan jälkeen kaupunki oli puolalainen, mutta Saksan esihistoria ihme pinnan alla. Viime aikoina Tutkitaan tunnetaan syntyi Solidaarisuus-liikkeen johtama Lech Walesa. Vanha kaupunki, Stare Miasto, kapeine katuineen, useat harjakattoinen taloja 15000-1700-luvulla. Kaunis Vanhankaupungin aukio, Dhugi Targ on täällä, yhdessä erittäin koristeellinen Pyhän Marian kirkko (1343-1502), yksi Euroopan suurimmista. Se on 105 metriä pitkä, 66 metriä leveä torni 78 metriä.

Lech Walesa lentokenttä sijaitsee 14 km länteen Gdansk.