Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kielce

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kielce sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kielce miniopas

Autovuokraamo Kielce

Autonvuokraus Kielce

Kielce sijaitsee 150 km etelään pääkaupunki Varsovan että jalka Lysa Góra vuori.Kielce on pääkaupunkiseudun Swietokrzyskie, ja on yhteensä 212000 asukasta.Kielce sijaitsee joen Silnicas leveys.

Entinen kaivos kaupunki on asuttu vuodesta 500 jKr Kr, mutta ensimmäisen kerran sisällytetty kaupunki 1384 Kaupunki on sekä Itävallan ja Venäjän käsissä. Ennen esiintynyt toisen maailmansodan kaupunki oli juutalainen väestö on noin. 20000, kun puna-armeija valtasi kaupungin tammikuussa 1945, oli vain kaksi taaksepäin.Palace of Krakova piispojen on rakennettu vuonna 1637, ja se on säilynyt alkuperäisessä muodossaan. National Museum on kokoelma maalauksia puolalaisten taiteilijoiden 1700-luvulta 2000-luvulle. Myös puolustustarvikkeiden. Ympäröivä alue Kielce sijaitsee vähintään viiden geologinen luonnonsuojelualueita, ja Swietokrzyskie vuoristossa 600 metriä. Ne ovat yksi Euroopan vanhimmista.

Varsova, Johannes Paavali II kansainvälinen lentoasema Krakova on 104 km: n päässä Kielce.

Suomi