Autovuokraamo Slovakia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Slovakia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Slovakia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Slovakia miniopas

Autovuokraamo Slovakia
Autonvuokraus Slovakia

Slovakia sijaitsee Keski-Euroopassa, ja on 5,5 miljoonaa asukasta (2009). Maan rajojen Tšekki Luoteis- Puolassa pohjoiseen, Ukraina itään, Unkari etelään jaItävallan lounaassa.

Pitkin Pohjois Slovakian Karpaattien vuoriston Tatra ja Fatra vuoret – joka on erinomainen hiihto. Maan korkein vuori – Gerlachovský Stites – on 2665 m. Maisema muualla Slovakiassa on laaksot ja järvet – samoin kuin tasaisilla alueilla tavallinen etelään. Tonava, maan suurin joki, ja käytetään matkustajaliikenteessä.

Slovakia on sekoitus leuto ja mannermainen ilmasto suhteellisen kuumat kesät ja kylmät, kosteat talvet. Alanko etelässä on lämpimin ilmasto.

Pääoman Bratislava on maan suurin kaupunki 430000 asukasta.Bratislava on Lounais-Slovakiassa Tonavan – rajan lähellä Itävallan ja Unkarin. Kaupunki on Slovakian poliittinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus, ja on upeita museoita, gallerioita ja teattereita. Pääoman suurin matkailukohde on Bratislavan linna (Hrad Bratislavský) – sijaitsee kukkulalla kaupungin ja Tonava.

Muita suuria kaupunkeja Slovakia, Kosice, Presov, NitraZilina ja Banská Bystrica.

Slovakia on ympäri vuoden määräpaikkaan erinomaiset talviurheilu mahdollisuuksia vuorilla useita kylpylä paikoissa luonnon lämpö vesi ja loistavia historiallisia ja arkkitehtonisia nähtävyyksiä.

Maassa on viisi kansainvälistä lentokenttää, joka sijaitsee suurimmissa kaupungeissa. Suurin ja vilkkain lentoasema   MR Stefanik lentokenttä, joka sijaitsee 9 km koilliseen pääkaupunki.

Halpavuokraauto.fi tarjoavat autonvuokraus suurimmissa kaupungeissa myös Slovakian pääkaupunki Bratislava. Kaikki hinnat sisältävät autonvuokraus vakuutus.

Suositut kohteet

[vc_basic_grid post_type=”ids” element_width=”2″ item=”12106″ grid_id=”vc_gid:1596990601031-d6ed1b45-cca1-8″ include=”44254, 44256″]