Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Varsova Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Varsova Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Varsova Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Varsova Lentokenttä

Autonvuokraus Varsova Lentokenttä

Varsovan Frederic Chopin Airport on 10 kilometrin lounaaseen Varsovan ja on suurin lentokenttä Puola .Lisäksi säännölliset lennot Varsovasta ja lentokentän, on suora linja on 30 eri kaupungissa Puolassa. Autovuokraamot edustettuina Varsovan lentokentälle Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Ge-auto ja Alamo.

8.282.035 matkustajaa vieraili Varsovan lentokentän vuonna 2009. Se on tärkein keskus Air Berliini, Wizz Air, LOT Polish Airlines. Lontoo , Frankfurt , Pariisi jaAmsterdam on neljä vilkkain kansainvälinen kohteisiin.Lentokentällä on kaksi terminaalia sijaitsevat samassa rakennuksessa, Terminaali 2 valmistui vuonna 2008.

Ostosmahdollisuudet eivät ole erityisen hyvä, että lentoaseman koostuu pääasiassa verovapaita, juomavalikoima ja ruokailu on hyvä. Muita palveluja ovat langattomat Internet-pankki, terveys, vauvan / perhehuone ja VIP-tila.
Falcon Transit Hotel sijaitsee terminaalin ja Courtyard by Marriott sijaitsee aivan. Courtyard by Marriott on suuri konferenssikeskus.

Suomi