Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Wroclaw Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wroclaw Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wroclaw Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Wroclaw Lentokenttä

Autonvuokraus Wroclaw Lentokenttä

Copernicus Airport Wroclaw (WRO) sijaitsee 10 km lounaaseen Wroclaw .Bussit välillä lentoaseman ja jokainen 20 Wroclaw ja 30 minuuttia arkisin ja kaikki 40 minuuttia sunnuntaisin ja hän lligdager.Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, National, Alamo ja Feldman-Car on autovuokraamojen jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla.

1.365.456 matkustajaa kävi lentokentällä 2009. Wroclawin lentokentältä, matkan eri kaupungeissa 10 eri maassa Euroopassa. Se on päätukikohta Wizz Air. Lentokenttä on rakenteilla ja vuonna 2012 kokonaan uusi terminaali valmistuu. Jo vuonna 2010 sen pitäisi pystyä mukautumaan 2 miljoonaa matkustajaa.

On hyvä valita 5 eri ravintolaa ja hyvät ostosmahdollisuudet Wroclawissa Airport. Muita palveluja ovat langattomat Internet, posti, pankkiautomaatit, kappeli, business lounge, ensiapu ja matkailuneuvonta. Uuden lentokentän hotelli-ja konferenssikeskus valmistuu osana kehityshanketta.

Suomi