Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Biala

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Biala sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Biala miniopas

Autovuokraamo Biala
Autonvuokraus Biala

Bielsko-Biala on kaupunki 70 km lounaaseen Krakovassa. Bielsko-Biala on pääoman maakunnassa sama nimi, sijaitsee joen Biala.180.000 asuvat Bielsko-Biala.(2000).

Bielsko-Biala perustettiin vuonna 1200 ja kuului Itävallan Sleesian alueella 1772-1919. Vuonna 1951 Bielsko Biala yhdistyi toiselle puolelle jokea. Kaupunki on sana tarjoaa on museon teknologian ja tekstiiliteollisuudessa. Täällä vierailijat voivat nähdä koneet ja laitteet, joita on käytetty tuotannossa villaa, mukaan lukien Bielsko-Biala, on köysiradalla Mount Szyndizielnia. Kaupungissa on myös linnan historiallista merkitystä. Vanhin osa linnan peräisin 1400-luvulta. Kaupungissa on mannermainen, lämmin ilmasto, jossa keskimäärin tammikuu -5 ja 17 heinäkuussa.

Lentokenttä Katowice-Pyrzowice sijaitsee 80 km Bielsko-Biala.