Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Gdansk Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gdansk Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gdansk Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Gdansk Lentokenttä
Autonvuokraus Gdansk Lentokenttä

Gdansk Lech Walesa Airport on noin 12 km länteen luoteeseen Gdansk, 10 km päässä Sopot ja 23 km päässä Gdynia. Lentokenttä on nimetty Puolan entinen presidentti Lech Walesa. On säännöllinen kuljetus lentokentän ja Gdansk. Lentoasemalla on vuokra-auto yrityksiä Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Auto?wiat – Polska, National ja dollari.

Vuonna 2006 1.249.780 matkustajat lentoasemalla. From Gdansk Lech Walesa, matka 28 eri kohteeseen Euroopassa, noin 15 niistä sijaitsee Englannissa taiSaksassa. Yhteensä 22 eri lentoyhtiöiden palveluksessa lentokentältä.

Gdansk Lech Walesa Airport on neljä eri baareja, kahviloita ja ravintoloita, sekä hyvä valikoima tullitta ja muita kauppoja. Muita palveluja ovat pankki, posti, matkailutoimisto, ensiapu, VIP lounge ja vauvan / perheen huone.