Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bialystok

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bialystok sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bialystok miniopas

Autovuokraamo Bialystok
Autonvuokraus Bialystok

Bialystok on suurin kaupunki Koillis Puola, ei kaukana rajalta Valko. Lähes 300000 asukkaan kaupunki on yksi Puolan tiheimmin asuttu. Bialystok on pääkaupunki Podlaskie voivodikunnan alueella.

Bialystok on perustettu vuonna 1320 Kaupunki joutui Preussin valtakunta vuonna 1795, mutta vuonna 1807 Napoleon antoi kaupungille keisari Aleksanteri. Vuonna 1921, Bialystok Puolan ja sitten siirtyä Venäjän käsissä vuonna 1939. Toisen maailmansodan aikana sodan saksalaiset tappoi puolet kaupungin väestöstä, myös juutalaisia, jotka ennen sotaa oli 40 prosenttia väestöstä. Yksi kaupungin nähtävyyksistä, Branickis palatsi, rakennettiin Jan Clement Bnaicki, aatelismies, joka oli kunnianhimoa tulla kuninkaaksi Puolassa. Palatsi ja sen puutarhat, paviljonkeja ja veistoksia, sekä kirkkojen ja luostarin Ranskan tyyliin, osaltaan kaupungin vuonna 1800 tuli tunnetuksi Versailles Podlachia.

Varsova, Johannes Paavali II lentokenttä sijaitsee 192 km etelään Bialystok.