Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Wroclaw

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wroclaw sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wroclaw miniopas

Wroclaw
Autonvuokraus Wroclaw

Wroclaw on Puolan neljänneksi suurin kaupunki ja pääkaupunki maakunnassa samalla nimellä.640000 asukkaat asuvat kaupungin, joka sijaitsee molemmin puolin jokea Oder. Wroclaw on lounaisosassa Puolan, raja Tsekin. Kaupunki on tärkeä joen satama ja yhdyskäytävä.

Wroclav on rikas kulttuurielämä ja kiehtovaa arkkitehtuuria. Kaupunki on yksi Euroopan suurimmista aukioista, Ryne. Noin neliön useita museoita, gallerioita, elokuvateattereita ja teattereita. Wroclaw on paljon gootti ja barokki kirkkoja. St John’s Cathedral vuodesta 1300 on yksi Puolan suurimmista kirkko välineitä. Vuonna Raclawice Panorama, joka on yksi suosituimmista nähtävyyksistä, turistit näkevät taistelun Raclawice maalattu suuri kankaalle. Venäjän ja Puolan joukot taistelivat toisiaan taistelussa vuonna 1794. Puolalaiset voittivat taistelun, mutta venäläiset voittivat sodan. Wroclav myös useilla festivaaleilla kuten Jazz Festival Oder keväällä.

Wroclawin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Strachowice, noin 12 km päässä Wroclawin kaupungin keskustasta.