Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Varsova

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Varsova sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Varsova miniopas

Varsova
Autonvuokraus Varsova

Varsova on pääkaupunki Puolassa. Kaupunki sijaitsee joen Veiksel keskellä Puolassa. Varsova on noin. 1,7 miljoonaa asukasta, noin. 2400000 kanssa lähiöissä.

Varsova on kaupunki on rikas kulttuuri, lukuisia teattereita, museoita ja ooppera. Noin. 80% tuhoutui toinen World War II, mutta keskiaikaisen kaupungin keskustasta on rakennettu uudelleen. Vanha kaupunki, joka on peräisin siitä 1400: n Unescon maailmanperintökohde. Se on vielä jäänteitä vanhasta muurissa. Täällä Varsovan ghetossa oli sijoitettu. Välillä neliö ja linna on goottilainen katedraali tammikuussa 1300. Kuninkaallinen palatsi, punainen rakennus 1300 oli kuninkaallinen asuinpaikka 1569 ja oli presidenttinä asuntojen 1944. Upea Wilanowpalasset on barokkityylinen palatsi, joka oli rakennettu 160-numero kuningas tammikuussa II. Se on yksi suurimmista palatseja Euroopassa, ja on suuren taidekokoelman. Varsovassa on useita festivaaleja, Mozart Festival, Film Festival ja juutalaisen kulttuurin.

Varsovan lentokenttä, Frédéric Chopin Ok?cie on 11 km ja Varsovan keskustassa lounaassa.