Autovuokraamo Tsekin Tasavalta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tšekin tasavalta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tšekin tasavalta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tšekin tasavalta miniopas

Autovuokraamo Tšekin tasavalta
Autonvuokraus Tšekin tasavalta

Tšekki sijaitsee Keski-Euroopassa ja on 10,2 miljoonaa asukasta (2009). Se rajoittuu Saksaan, SlovakiaPuola ja Itävalta.

Maisema on monipuolinen Tšekissä, ja se on yleensä jaettu kahden historiallisen alueen Böömin ja Määrin. Bohemia sijaitsee lännessä Vltava-joelle (Moldau) ja Labe – ja ympäröivät vuoret. Korkein kohta täällä – Sn?žka – on 1602 m. Itäosassa Määrissä ovat ominaisia kukkulat ja jokien Morava virtaa täällä. Muuten maa on laajoja alueita tasangoilla.

Tšekki, sisäilman – kylmät talvet ja kuumat kesät.

Pääoman Praha on myös maan suurin kaupunki on 1,2 miljoonan asukkaan (2008).Praha sijaitsee keskeisellä paikalla Tsekki – Vltava-joella (Moldau). Kaupungissa on paljon kauniita ja vaikuttavia rakennuksia, ja tärkeimmät nähtävyydet Prahan Vanhankaupungin – ”Stare Mesto – vuodesta 1200, Hradcany kanssa Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali, Kaarlen silta, Wenceslas-aukio ja juutalainen kortteli.

Muita suuria kaupunkeja Tšekki: BrnoOstrava, Zlín, Plze? ja Pardubice.

Maan tärkein lentokenttä on Ruzyne International Airport, joka sijaitsee 17 km Prahasta.Tämä on myös suurin lentokenttä Keski-ja Itä-Euroopassa.

Vuokraa auto Tšekissä kautta Halpavuokraauto.fi ja löytää paras tapa tutustua Tšekki. Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus sopivat kaikkiin budjetteihin pienistä autoista kuten Peugot 107 ja Golf entistä enemmän luksusautoja kuin Volkswagen Passat ja Mercedes E200.