Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Legnica

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Legnica sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Legnica miniopas

Autovuokraamo Legnica
Autonvuokraus Legnica

Legnica sijaitsee Länsi-Puolassa lähellä Saksan rajaa. Kaupunki sijaitsee 65 km länteen Wroclaw Sleesian maakunnassa.107.0000 Kokonaisväestö (2005) asuu Legnica.

Kaupunki tunnettiin aiemmin nimellä Lignica, sai Puola, jonka Saksa on 1946 jälkeen toisen maailmansodan.Vuonna 1241 oli taistelu Legnica tapahtui, kun mongolien hyökkäystä tuli Eurooppaan. Oli tärkeä kaupunki ja lisääntyi, kun kulta löytöihin Kaczawa River. Legnica on useita vanhoja rakennuksia, jotka Johanneksen kirkko 1294, Pietari-Paavalin kirkon 1333, ja linna 1400-luvulta peräisin, osittain uudelleen sodan jälkeen vahinkoja vuonna 1945. Niistä historialliset nähtävyydet ovat myös Lubiaz Abbots House, joka taloa kupari museo. Vanha kaupunki on myös mukava markkinoille Raatihuoneen barokkityyliin.

Edgar lentokenttä Praha sijaitsee 182 km päässä Legnica kun Varsovan, Johannes Paavali II lentokentälle elvyttää 279 km päässä kaupungin Legnica.