Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bydgoszcz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bydgoszcz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bydgoszcz miniopas

Autovuokraamo Bydgoszcz
Autonvuokraus Bydgoszcz

Bydgoszcz eteläpuolella sijaitsee Gdanskin ja pohjoiseen Varsova. Kaupunki on Puolan kahdeksanneksi suurin kaupunki 374000 asukasta. Bydgoszcz on kymmenen kilometriä länteen Veiksel-joen suulle. Sieltä kanavan Notec ja Oder. Kaupunki on tärkeä rautateiden risteyksessä ja joen satama yhdistää teollinen satamissa Ylä-Sleesian kanssa Itämeren satamissa.

Bydgoszcz liitettiin Preussiin vuonna 1772, kun Puola oli jaettu.Vuonna 1807 kaupunki joutui suurherttuakunnan Varsovan, ja 1815 se tuli jälleen mukaan Preussin sääntö.Kun 1871 Bydgoszcz tuli osa Saksan keisarikunnan mutta joutui Puolan vallan jälkeen ensimmäisen maailmansodan. Niistä kaupungin nähtävyydet ovat sen tresidete, Fara kirkko 1500-luvulla goottilainen tyyli, joka on myös vanhin. Kirkko on kuuluisa maalaus. Makasiini Mynska, aivan kaupungin olivat entisiä teollisuuden keskus, se on nyt punainen tiili rakennuksia ja viheralueita.

Bydgoszcz Ignacy Paderewski tammikuu Lentokenttä sijaitsee kuusi kilometriä keskustasta.