Autovuokraamo Ukraina

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Ukraina

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ukraina sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ukraina miniopas

Autovuokraamo Ukraina

Autonvuokraus Ukraina

Ukraina on Itä-Euroopassa ja on 45,7 miljoonaa asukasta (2009). Se rajoittuu Venäjään , Valko-Venäjä , Puola , Slovakia , Unkari , Romania ja Moldavia , ja on myös rantaviivaa Mustanmeren ja Asovanmeren etelään.Maisema Ukrainan koostuu hedelmällisiä tasankoja, arot ja tasangot. Vain vuoristoinen alue sijaitsee länteen, jossa korkein huippu on Hoverla (2061 m).

Maa on enimmäkseen leuto ilmasto, ainakin sademäärä itään ja kaakkoon. Se on kuitenkin Välimeren ilmasto rannikolla Krimin niemimaan eteläpuolella.

Pääkaupunki Kiovan sijaitsee Pohjois-osassa maata – joen rannalla Dnepr. Kiova on 2,7 miljoonaa asukasta (2009) – ja monia matkailunähtävyyksiä. Ominaisuuksiin kuuluu   museot, planetaario, ooppera, teatterit, kasvitieteelliset puutarhat ja eläintarhat.Cave luostari, joka perustettiin vuonna 1015, ja Pyhän Sofian tuomiokirkko 1200 ovat suosituimpia nähtävyyksiä kaupungin. Nämä on myös lueteltu Unescon maailmanperintökohde.

Muita suuria kaupunkeja Ukrainassa, Harkovan , Dnipropetrovsk, Odessa ja Lviv Zaporizhzhia.

Odessa on myös maan suosituin merenrantakohde.

Päälentokenttä Ukrainan Boryspil International Airport , joka sijaitsee 30 km itään pääkaupunki Kiovan.

Varaa vuokra-auto Ukrainassa on taattu edulliseen hintaan. Hinnat sisältävät verrataan useiden yritysten ja sisältävät tarvittavat vakuutukset ja ilman kilometrirajoitusta.