Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rzeszow

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rzeszow sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rzeszow miniopas

Autovuokraamo Rzeszow
Autonvuokraus Rzeszow

Rzeszow on kaupunki kokonaan Kaakkois Puola, 150 km itään Krakovassa. 159000 asukasta (2004) asuvat Rzeszow joen Wislok.

Rzeszow sijaitsee pitkin antiikin kaupan reitillä. Kaupungista tuli kaupunki 1354 Yksi nähtävyyksistä on Lubomirski Palace, oleskelun aatelissukuun Lubomirski kautta vuosisatojen. Nykyään tuomioistuimet täällä. Vanhassakaupungissa kaksi synagogaa, pieni 1700, ja suuri 1800-luvulta, joka on restauroitu jälkeen 2 World War II.Torilta voi mennä tunnelin katutason, joka on peräisin 1700-luvulta. Tras Podziemna kuten sitä kutsutaan, on useita kilometrejä pitkä, joka yhdistää useita kellareihin.Ilmasto on leuto Rzeszow, kuumat kesät ja kylmät lumen kuormattuna talvet. Keskimääräinen lämpötila on 18-19 astetta kesällä, ja -2-0 talvella.

Rzeszow on lentokenttä, Rzeszow-Jasionka, kun taas suurin lentoasema, joka sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä keskustasta.