Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Olsztyn

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Olsztyn sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Olsztyn miniopas

Autovuokraamo Olsztyn
Autonvuokraus Olsztyn

Olsztyn sijaitsee entisessä Itä-Preussissa, 170 kilometriä pohjoiseen Varsova. 173000 asukkaat asuvat kaupungin, joka oli kerran kutsutaan kaikki Stein saksaksi, alueella on useita järviä, ja läheisyys metsiä ja jokia.

Kaupunki kasvoi noin saksalaisen ritarin linna 1334, museo on nykyisin. Kaupunki on runsaasti Saksan ja Puolan kulttuuria ja sen tiedetään olevan kulttuuri-ja akateeminen keskus. Olsztyn on oma filharmoninen orkesteri, elokuva, teatteri ja useita kahviloita. Nähtävyyksiä, Vanha kaupunki, joka uusittiin jälkeen puna-armeija tuhosi mainitaan. Se on osittain portaali 1400-luvun goottilainen linna Warmian ja majesteettinen Cathedral of St. James. Olsztyn keskeisellä paikalla järven alue tarjoaa upeat näkymät ja mahdollisuudet toimia kuten uinti, melonta, pyöräily ja kävely.

Varsovan Frederic Chopin Airport on 183 km päässä Olsztyn.