Autovuokraamo Valko Venaja

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Valko-Venäjä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Valko-Venäjä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Valko-Venäjä miniopas

Autovuokraamo Valko-Venäjä
Autonvuokraus Valko-Venäjä

Valko-Venäjä on Itä-Euroopan valtio, joka on yhteinen raja VenäjänUkrainanPuolanLiettuan ja Latvian. Maan pinta-ala on 207600 km2 ja asukasluku on vajaat 10 miljoonaa (2008).

Valko-Venäjän pääkaupunki – Minsk – on n.. 1,8 miljoonaa, ja on myös maan suurin kaupunki.Muita merkittäviä kaupunkeja – kaikki välillä 300000 ja 500000 asukasta: Homel, Mahiljou, Vitsebsk, Hrodnassa ja Brest-Litovskin.

Valko-Venäjän historia on ollut myrskyisä, ja vuosina 1917-1991 maa oli osa kommunistista Neuvostoliittoa. Koska lähes historialliset siteet naapurimaahan Venäjälle – etenkin Neuvostoliiton aikana – on Venäjän hallitseva kieli, vaan myös siihen liittyvät Valko-Venäjän kieli on virallinen asema.

Maisema Valko-Venäjän on suhteellisen tasainen (korkein kohta: 345 m), jolle on ominaista laaja soiden luoda, metsät, joet ja järvet – ja kun se tulee ilmasto-olot, se on kostea mannerilmasto hallitseva. Maan tärkein luonnollinen vetonaula on Bialowiza metsä – Euroopan ainoa elossa lavlandsurskog, joka on UNESCO: n maailmanperintölistalle. Osa siitä on Puolassa.

Maassa on useita kiinnostavia linnoja – ja näistä kaksi Unescon maailmanperintöluetteloon: Mir linna, joka käynnistyi vuonna 1400 ja valmistui noin 100 vuotta myöhemmin – ja Njasvizj linna, rakennettu noin. 1600. Nämä linnat ovat samalla alueella (niiden välinen etäisyys on noin. 30 km) – hieman lounaaseen pääkaupunki Minsk.

Valko-Venäjä on hovedflypass Minskin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee 42 km itään Minsk.

Autonvuokrauskohteet