Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Katowice Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Katowice Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Katowice Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Katowice Lentokenttä
Autonvuokraus Katowice Lentokenttä

Katowice International Airport (KTW) sijaitsee Pyrzowice noin 34 km pohjoiseen luoteeseen Katowicen Puolassa. On linja-autoliikenteen välillä Katowice ja lentokentälle. Koko 12 eri autovuokraamot ovat edustettuina lentoasemalla, mukaan lukien Dollar, Budget, Dollar, incar 24 ja Silvercar.

Katowice Lentokentällä on kaksi terminaalia, joista viimeinen valmistui uusittu vuonna 2007. Yksi terminaali palvelee lennot Schengen-alueen sisällä, muut ulkona Schengen. Se palvelee yli 40 eri lentoyhtiöiden, Wizz Air on matkustaa eniten kohteisiin.
Se on päätukikohta Wizz Air ja LOT Polish Airlines.

Kauppoja, kahviloita, baareja ja ravintoloita ovat hyviä. Muita palveluja ovat pankki, posti, baby / perhehuone, ensiapu ja matkatoimistot. Yksi lähinnä hotelleista, joka sijaitsee noin 1 km päässä lentokentältä, Hotel Wilga.