Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lodz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lodz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lodz miniopas

Lodz
Autonvuokraus Lodz

Lodz on Puolan kolmanneksi suurin kaupunki, jossa on yhteensä 790000 asukasta.Kaupunki sijaitsee 120 km lounaaseen Varsovan keskellä Puola.

Lodz on Puolan johtava tekstiili valmistuksen keskus, ja usein verrataan Englannin Manchesterissa. Lodz on vuokrattu 1798, ja on ajoittain ollut Saksan herruudesta.Kaupunki on merkittävä tieteen ja kulttuurin keskus, jossa museot, teatterit, ooppera-ja elokuvateollisuus. Camerimage, International Film Festival elokuvataiteen järjesti viime viikolla marraskuussa. Kansallinen elokuva koulu sijaitsee täällä. Kaupungin pääkatu on 5 kilometrin Ulica Piotrkowska. Vanhassa kaupungissa oli osa Litzmannstadt Getto, joka oli toiseksi suurin juutalaisgetto Puolan aikana 2 World War II. Nähtävyydet, museo Sztuki ja historiallinen museo on mainittu. Entinen oli yksi Euroopan ensimmäinen taiteen tuumii, kun taas jälkimmäinen on useita sisustettua huonetta omistettu kuuluisia ihmisiä Lodz.

Lodz Wladyslaw Reymont Airport sijaitsee kuuden kilometrin päässä keskustasta Lodz.