Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Krakova Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Krakova Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Krakova Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Krakova Lentokenttä

Autonvuokraus Krakova Lentokenttä

Johannes Paavali II kansainvälinen lentokenttä Kraków-Balice (KRK) on 11 km länteen Krakova Balice kylässä ja on nimetty paavi Johannes Paavali II, joka asui useita vuosia Krakovassa.Säännöllisesti juna-ja bussiyhteydet ovat hyvät kuljetus lentokentän ja Krakova. Autovuokraamot ovat edustettuina Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Dollar, Natinal ja Alamo.

Krakovan lentokenttä on toiseksi suurin lentokenttä Puolassa , vuonna 2009 se kävi 2.680.322 matkustajaa.Se on kansainvälinen ja kotimaan terminaalin että bussi niiden välillä. Lentokenttä päämaja LOT Polish Airlines. Lentokentältä, ilma 48 eri kohteisiin, suosituimpia ovat Lontoossa , Dublinissa ja Liverpoolissa .

Krakovan lentokenttä on hyvä valikoima baareja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Muut tilat lentoasemalla, langaton internetyhteys, pankki, posti, VIP-ja liikekeskus, ensiapu, kappeli ja vauvan / perheen huone.

Suomi