Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lodz Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lodz Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lodz Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lodz Lentokenttä
Autonvuokraus Lodz Lentokenttä

?ód? W?adys?aw Reymont Airport (LCJ) on pieni lentokenttä sijaitsee noin 6 km lounaaseen kaupungin Lodz. Se on nimetty Nobelin kirjallisuuspalkinnon W?adys?aw Reymont. Se on sekä hyvät juna-ja linja-yhteyksiä Lodz ja lentokentälle. Avis, Europcar, Hertz, ja Mieszek 59zl.pl ovat autoyhtiöt että läsnä.

Vuonna 2009 279884 matkustajat lentoasemalla. Nyt lentoasemalla laajennetaan siten, että se on valmis vastaanottamaan 3 miljoonaa matkustajaa.On säännöllisiä lentoja 8 eri euroa eeppinen kohteisiin ja on tilauslennot 8 muihin kohteisiin.  Se on erityisesti halpalentoyhtiöt palvelevat Lodz lentokentälle.

Lodz lentokentälle on ravintola ja kahvila, mutta ostoksia ei spesilet hyvä. Muita palveluja ovat pankkiautomaatit, matkatoimistot, kappeli, kokoustilat ja VIP-loungessa.Lähin hotelli on Iness Hotel sijaitsee 4 km päässä lentokentältä.