Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Szczecin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Szczecin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Szczecin miniopas

Autovuokraamo Szczecin
Autonvuokraus Szczecin

Szczecin on Puolan seitsemänneksi suurin kaupunki maan pohjoisosassa lähellä rajaa Saksa. Kaupunki, joka oli kutsuttu Stettin Saksan on 25 kilometrin päässä joen Oder vastuuvapauden Szczecin Lagoon.Szczecin Kaupunki on jaettu kahteen osaan, jossa sataman keskellä. 407000 asukasta (2008) asuu tärkeä satama kaupunki, joka on myös rautateiden risteyksessä. Kantosiipialuksella kulkee useiden Puolan kaupungeissa.

Sen historia juontaa juurensa 900-luvulla, kun slaavilaisen heimon ratkaistaan tässä. Vuonna 1200 saksalaiset kauppaliikkeet tuli tänne, ja 1278 tuli jäsen Hansa.Szczecin on useita museoita ja teattereita, vanha kaupunki on useita kirkkoja 1200 – ja 1400 mukaan lukien Szczecin on Renaissance linna 1500 – ja 1600-luvulla, joka on uusittu kulttuurikeskuksena. Kaupungin mielestä se on maailman vanhin elokuvateatteri vielä toiminnassa, Pionier elokuva. Huhtikuussa teatteri ja kesäkuun puolivälissä, rockfestivaali Szczecin.

Szczecin Goleniów lentokenttä sijaitsee lähes 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, lähellä Goleniów.