Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lublin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lublin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lublin miniopas

Autovuokraamo Lublin
Autonvuokraus Lublin

Lublin sijaitsee 160 km kaakkoon Varsovasta, ja on yhdeksänneksi suurin kaupunki.Kaupungissa on 357000 asukasta ja se on maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä.

Lublin on ikivanha kauppapaikka ja oli tärkeä lähtökohta Puolan laajenemista itään vuonna 1100. Lublin perustettiin vuonna 1317, ja monet kansalliset päivän kokouksessa täällä. Vuonna 1569, missä todellisen unionin välillä Puolan ja Liettuan allekirjoitettiin.Castle Lublinin peräisin 1200-luvulta sijaitsee vanhan kaupungin kukkulalla. Täällä oli kuninkaallinen kappeli maalauksilla bysanttilaisen ajan. Lublin oli keskellä juutalaisuutta ja Majdanekista museo, turistit voivat oppia lisää keskitysleiri samannimisen. Kaupungissa on monia elokuvateattereita ja teattereita sekä gallerioita, Lublin on myös festivaalin: rock, teatteri, klassinen musiikki, kansainvälinen dokumenttielokuvafestivaaleista keskiaikaisessa festivaali.

Lublin Radwiec Airport sijaitsee neljä kilometriä ulkopuolella, kun taas Varsovan Chopinin lentokenttä Federico rauhoittaa 151 km päässä Lublinin.