Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Poznan Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Poznan Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Poznan Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Poznan Lentokenttä
Autonvuokraus Poznan Lentokenttä

Poznan ?awica Airport (POZ) sijaitsee 5 km länteen Poznan. On hyvä bussiyhteys välillä lentoaseman ja keskustan. Autovuokraamot ovat edustettuina Hertz, Europcar, Si xt, Avis, Budget ja Alamo.

1.274.679 matkustajaa vieraili Poznan Lentokenttä vuonna 2008. Se avattiin vuonna 1913 ja on siten yksi vanhimmista lentokentistä Puolassa. Lentokentän uusi terminaali valmistui vuonna 2001 ja on tyylikäs nykyaikainen muotoilu. Poznan on suora lentoyhteys useissa kaupungeissa noin 10 eri maassa Euroopassa, tilausajoja mennä ensi sijassa Kreikka. Se on päätukikohta Wizz Air.

Poznan lentoasemalla on kahvila ja ravintola ja hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat tehdä ostoksia. Muita palveluja ovat pankkiautomaatit, matka, vauva huonetta, yrityskeskus ja VIP-loungessa. Ei ole hotellin lentoasemalla.