Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Szczecin Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Szczecin Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Szczecin Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Szczecin Lentokenttä

Autonvuokraus Szczecin Lentokenttä

Szczecin Goleniów ”Solidaarisuus” Airport (SZZ) sijaitsee 45 km koilliseen Szczecin ja välittömässä läheisyydessä pikkukaupungin Goleniów.Bussit välillä Szczecin ja lentoaseman, joka vastaa lähdön ja saapumisen.Lentokentällä on 4 autovuokraamo on Hertz, Europcar, Sixt ja Avis

Vuonna 2008 302486 matkustajaa vieraili Szczecin lentokentälle.Pohjimmiltaan se oli rakennettu sotilaslentokenttä vuonna 1956 keskellä kylmän sodan. Se on vastikään kunnostettu.
Szczecin Lentokenttä on useita peruskirjoista ja säännölliset reitit Lontoo , Liverpool ja Dublin , Oslo.Ryanair on yhtiö, joka palvelee parhaiten kohteisiin.

Lentokentällä on pub, kahvila ja verovapaa myymälä. Muita mukavuuksia ovat apteekki, VIP Lounge ja matkailutoimistosta. Pilot’s Hut Motel sijaitsee 1 km päässä lentokentältä.

Suomi