Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Izmir

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Izmir sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Izmir miniopas

Autovuokraamo Izmir
Autonvuokraus Izmir

Izmir sijaitsee Länsi- Turkissa ja sijaitsee pään Izmirbukta johtava ulos Egeanmeren.Kaupunki on maakunnan pääkaupunki Izmirin on kolmanneksi suurin kaupunki maan väkiluku noin. 3200000 (2008). Izmir on suurin viennin portti ja toiseksi suurin tuontisatama Turkissa. Kaupunki on perustettu vuonna noin. B. 1100 Kr ja oli nimeltään Smyrna vuoteen 1929.

Konak on tunnettu alue Izmir, ja aukion ympärillä on useita nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä. Vanha Kellotorni Izmir Kellotorni rakennettiin vuonna 1901 ja se on selkeä maamerkki Konak Square. Noin Konak Square voi vierailla useissa museoissa museo arkeologian ja museo Etnografinen. Klo korkeus Kadifekale seisoo vanha linna, joka oli kutsuttu Pago aikana Roman kertaa, Agora on ulkoilmamuseo, jossa on Rooman siirtokuntia. Joka vuosi festivaaleille myös jazz festivaali ja korfilmfestival.

Izmir Adnan Menderes International Airport on noin. 18 km päässä kaupungista.