Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Gaziantep

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gaziantep sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gaziantep miniopas

Autovuokraamo Gaziantep
Autonvuokraus Gaziantep

Gaziantep sijaitsee kaakkoon Turkin ja on maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä.On vain noin 50 km Syyrian pohjoisrajalla, ja Gaziantep sijaitsee lähellä joen Sacirsuyu joka on sivujoki Eufrat. Tämä on yksi vanhimmista kaupungeista ja jatkuva ratkaisu ja sen historia ulottuu aina noin. B. 4000 Kr. Gaziantep oli strategisesti tärkeä kaupunki aikana ristiretkeläisten kauden 1100.

Yesemek Open Air Museum on Ulkoilmaveistos museo ja koulu omistettu veistos. Uskotaan, että koulu oli jo vuonna noin. B. 1350 Kr. Gaziantep Museum of Archaeology on arkeologinen museo, jossa antiikin mosaiikit. Monilla markkinoilla, tai souks Gaziantep, ja kaksi suurinta ovat Zincirli 1700 ja Kimikli 1800-luvulta.Gaziantep Zoo on yksi suurimmista eläintarhoissa maassa ja tarjoaa linnuille, eri eläinlajeja ja akvaario.

Gaziantep Oguzeli kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 20 km keskustan ulkopuolella.